آنتروپولوژی عرفانی به جزئیات تاریخ تمدنهای گذشته، حال و آینده زمین میپردازد. "تاریخ تکرار میشود"، یک بیان عمیق است اما نه فقط به خاطر تکرار حوادث اجتماعی-سیاسی بلکه به دلیل سیکلهای کیهانی و اتفاقاتی که در آن تکرار میشود.
آنتروپولوژی عرفانی بیشتر به نسلهای اصلی بشر که روی زمین زندگی میکرده و خواهند کرد میپردازد. هر سیاره هفت نسل بشر را پشت سر میگذارد تا در نهایت به یک قمر بدون زندگی تبدیل شود. به عنوان مثال ماه در روز کیهانی قبل سیارهای سرشار از زندگی بوده است.
انسانهای امروز بخشی از نسل پنجم بشر زمین هستند که آریایی خوانده میشوند. نسل اول، پروتوپلاسماتیکها کاملاً بیدار و یزدانی بوند که بدنهای فیزیکی-اتری بدون اندامهای نر و ماده داشتند. محل زندگی آنها قاره تول بود که اکنون قطب شمال زمین است. نسل دوم، هایپربورینها بودند که در قاره هایپربورین در اروپای شمالی کنونی زندگی میکردند. آنها نیز موجودات بیدار و الهی و دوجنسه بودند که با تقسیم تولید میشدند. نسل سوم، لمورینها در قاره بزرگ مو، اقیانوس آرام کنونی بودند که در دوره اول زندگی خود، اندامهای نر و ماده را با هم داشتند. جدایی نر و ماده در بخش دوم این تمدن شکل گرفت. نسل چهارم، آتلانتینها در قاره آتلانتیس، اقیانوس آتلانتیس کنونی ساکن بودند. بعد از به زیر آب رفتن آتلانتینها، نسل پنجم، آریاییها که ما هستیم ظهور کردند. نسلهای ششم و هفتم بعد از ما خواهند آمد.
هر نسل به اندازه دورهای در زمین زندگی میکند که منظومه شمسی کمربند زودیاک را یک بار گردش کند. این دوره 25968 سال به طول میانجامد که در ادبیات آنتروپولوژی عرفانی با پیدا شدن و محو شدن زمین در مجمعالکواکب آکواریوس آغاز و خاتمه پیدا میکند. [360 درجه آسمان شب در طول سال به دوازده مجمعالکواکب تقسیم میشود. محور اعتدال بهاری (تقاطع صفحه استوا و صفحه مداری زمین به دور خورشید که امتداد خورشید و زمین در روز اول بهار است) در اثر حرکت تقدیمی محور چرخش زمین (به خاطر گشتاورهای اغتشاشی خورشید به زمین ناشی از بیضی بودن آن) نیز با دوره حرکت 26 هزارساله از میان مجمعالکواکبها گذر میکند. اینکه این دوره با دوره ذکرشده چه ارتباطی دارد من نفهمیدم]. زمین 2164 سال را در هریک از مجمعالکواکب دوازدهگانه سپری میکند. بنابه گفته سامائل زمین در 4 فوریه 1962 وارد عصر آکواریوس شده است [اینکه اکنون محور اعتدال بهاری به سمت مجمعالکواکب آکواریوس است یا مجمعالکواکب پایسیس در مجامع علمی اختلاف نظر وجود دارد].
|